x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rooney maant Rashford: ’Dat hij zijn f***ing hoofd uit zijn kont haalt’

Rooney maant Rashford: ’Dat hij zijn f***ing hoofd uit zijn kont haalt’
  • PublishedMarch 28, 2022

Rooney windt er geen doekjes om: „Wat ik hoop is dat Rashford zijn f***ing hoofd uit zijn kont haalt en dat record gaat breken.” Rashford scoorde tot nu toe 93 keer in 297 wedstrijden voor Manchester, maar de 24-jarige aanvaller loopt steeds gedesillusioneerder rond op Old Trafford.„Om het record in handen te krijgen is natuurlijk is f***ing geweldig”, aldus Rooney in The Sun. „Rashford is een kind van de club.”Rashford is de afgelopen maanden uit de gratie geraakt op Old Trafford, met drie competitieduels in zijn benen sinds de jaarwisseling. Hij heeft dit seizoen slechts vijf doelpunten gemaakt in alle competities. Fors minder dan de 21 die hij in 2020/21 maakte.Zijn gebrek aan speelminuten leidt ertoe dat Rashford nadenkt over zijn toekomst bij Manchester United. Onlangs kreeg hij nog een klap te ver …
Lees verder…….

Written By
Brandy