x
Thesportsnewz
Uncategorized

Michael van Gerwen haalt uit naar afwezige concurrenten: ’Ze zijn een beetje lui’

Michael van Gerwen haalt uit naar afwezige concurrenten: ’Ze zijn een beetje lui’
  • PublishedMarch 29, 2022

Onder anderen de nummer één van de wereld Peter Wright liet verstek gaan in Duitsland. Ook Michael Smith, Jonny Clayton, Gary Anderson en Joe Cullen waren niet van de partij. „Gerwyn Price is hier wel, net als James Wade. Daarnaast waren er nog wel een deel topspelers, maar de afwezige spelers vonden het blijkbaar niet de moeite waard om naar het buitenland af te reizen. Ze zijn dus een beetje lui”, aldus Van Gerwen tegenover Live Darts.„Je wilt toch blijven pushen en goed blijven presteren”, vervolgt hij. „Dat vergt veel energie van je, maar ik ben hier niet om een paar rondjes te spelen, ik wil deze toernooien winnen. Dat geeft meer zelfvertrouwen en meer energie.”Van Gerwen is blij dat, na een moeizame periode, zijn resultaten weer in de lift zitten. „Vorig jaar was natuurlijk mede door het welbekend …
Lees verder…….

Written By
Brandy