x
Thesportsnewz
Uncategorized

Swiatek blijft winnen op hardcourt, nu moeiteloos langs Gauff in Miami

Swiatek blijft winnen op hardcourt, nu moeiteloos langs Gauff in Miami
  • PublishedMarch 29, 2022

Naomi Osaka stootte ook door naar de laatste acht. De Japanse (WTA-77) was met 6-3, 6-4 te sterk voor de Amerikaanse Alison Riske, de mondiale nummer vijftig.De voormalig nummer één van de wereld moest direct alle zeilen bijzetten om een break te voorkomen. Ze poetste in de eerste game vier breekkansen weg en brak Riske daarna meteen. Vijf setpunten op Riskes opslag liet Osaka liggen, maar het eerste op eigen opslag was raak. Osaka werd in de tweede set wel direct gebroken, maar won vervolgens vier games op rij. Ook het matchpoint op de opslag van Riske ging in rook op, maar opnieuw bood Osaka’s opslag soelaas, waardoor ze haar beste prestatie in Mi …
Lees verder…….

Written By
Sky