x
Thesportsnewz
Uncategorized

Verstappen is Monegask

Verstappen is Monegask
  • PublishedApril 1, 2022

N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Formule 1

Erik Glasius

1 april 2022

Leestijd 1 minuut

Uit het verslag van de Grand Prix van Saoedi-Arabië blijkt dat de Monegask Charles Leclerc nipt verloren heeft van Max Verstappen, die ‘Nederlander’ wordt genoemd.Ongetwijfeld heeft Verstappen nog een Nederlands paspoort en in die zin is hij zeker Nederlander. Hij woont echter al jaren in Monaco, net als Leclerc. Zou je uitgaan van de woonplaats van een coureur en van het land waar hij (geen? weinig?) belasting betaalt, dan is Verstappen ook een Monegask, zoals een inwoner van Den Haag een Hagenaar is.Zo gezien was er dus zondag een strijd tussen twee Monegasken.Erik GlasiusAmstelveen

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC Handelsblad
van 1 april 2022

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC in de ochtend
van 1 april 2022


Lees verder…….

Written By
Henry