x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Zilver voor Visser en brons voor Van Pol in Baku

Sport Kort: Zilver voor Visser en brons voor Van Pol in Baku
  • PublishedApril 2, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Zilver voor turnster Visser in Baku, brons Van Pol13.37 uur: Naomi Visser en Vera van Pol hebben medailles veroverd bij de wereldbekerwedstrijd in Baku. Visser pakte zilver op het onderdeel brug, Van Pol kwam op dat toestel tot de derde score, goed voor brons.De winnares was de Française Lorette Charpy, die uitkwam op een score van 13,866. Visser eindigde op gepaste afstand als tweede: 13,100. Van Pol hield met 12,966 de Duitse Sarah Voss (12,933) net van het brons af. Loran de Munck eindigde in de finale op brug als achtste en laatste met een score van 13,766.Visser, afgelopen najaar vijfde in de a …
Lees verder…….

Written By
Larry