x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Groenewoud twee jaar langer bij Team Zaanlander

Sport Kort: Groenewoud twee jaar langer bij Team Zaanlander
  • PublishedApril 3, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Groenewoud twee jaar langer bij Team Zaanlander13.34 uur: Schaatsster Marijke Groenewoud blijft Team Zaanlander trouw. De 23-jarige Friezin stond in de belangstelling van Jumbo-Visma en Reggeborgh, maar besloot haar contract bij het team van coach Jillert Anema met twee jaar te verlengen. Groenewoud werd vorig jaar in Thialf wereldkampioene op de massastart en pakte in februari op de Winterspelen van Beijing brons op de ploegachtervolging.De Friezin was in de kwartfinales en halve finales van de ploegachtervolging reserve bij Oranje, maar bondscoach Jan Coopma …
Lees verder…….

Written By
Larry