x
Thesportsnewz
Uncategorized

Wesley Koolhof verliest in Miami weer finale masterstoernooi

Wesley Koolhof verliest in Miami weer finale masterstoernooi
  • PublishedApril 3, 2022

Koolhof verloor in 2019 ook drie keer de eindstrijd van een masterstoernooi, het niveau onder de grand slams. Drie jaar geleden stond hij ook in Miami in de finale, samen met de Griek Stefanos Tsitsipas.Het duo Koolhof/Skupski is bezig aan een goed seizoen. Ze wonnen dit jaar al de toernooien van Melbourne, Adelaide en Doha. Ze hadden de leidende positie op de jaarranglijst kunnen overnemen van de Australiërs Nick Kyrgios en Thanasi Kokkinakis, die begin dit jaar de Australian Open wonnen.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons privacybeleid. …
Lees verder…….

Written By
Brandy