x
Thesportsnewz
Uncategorized

Louis van Gaal heeft agressieve vorm van prostaatkanker

Louis van Gaal heeft agressieve vorm van prostaatkanker
  • PublishedApril 4, 2022

Afgelopen tijd heeft hij 25 behandelingen ondergaan. Ook tijdens trainingskampen van het Nederlands elftal. Dit gebeurde dan ’s avonds omdat hij het nieuws over z’n ziekte niet wilde delen om de spelersgroep niet te beïnvloeden.Het onderwerp kwam ter tafel naar aanleiding van de documentaire over Van Gaal, die volgende week in première gaat. Overigens heeft Van Gaal de docu zelf al driemaal gezien en laat hij weten heel tevreden te zijn met zichzelf en over het resultaat.”Ik ben 25 keer bestraald, dan heb je wel een hoop management te doen”Van Gaal: ,,Aan prostaatkanker ga je niet dood, althans, in negentig procent van de gevallen niet. Het zijn meestal andere onderliggende ziektes waaraan je dood gaat. Maar ik had een vrij agressieve vorm, ben 25 keer bestraald. Dan heb je wel een hoop management te doen, om dan door het leven te gaan.”Dat …
Lees verder…….

Written By
Brandy