x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Bolsova in Spaanse tennisploeg voor Billie Jean King Cup

Sport Kort: Bolsova in Spaanse tennisploeg voor Billie Jean King Cup
  • PublishedApril 4, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Spaanse tennissters komen met Bolsova naar Den Bosch13.43 uur: De Spaanse tennissters komen volgende week met Aliona Bolsova in de ploeg naar Den Bosch voor het duel met Nederland in de kwalificatieronde van de Billie Jean King Cup. De geboren Moldavische vervangt de geblesseerde Garbiñe Muguruza in de selectie. Tweevoudig grandslamkampioene Muguruza meldde zich vorige maand vanwege een schouderblessure af voor de landenwedstrijd.Nederland ontvangt Spanje op 15 en 16 april op gravel in de Maaspoort in Den Bosch. Ook na het wegvallen van Muguruza, de nummer 9 …
Lees verder…….

Written By
Larry