x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: trainer van Alavés na drie maanden ontslagen

Sport Kort: trainer van Alavés na drie maanden ontslagen
  • PublishedApril 5, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Alavés ontslaat trainer Mendilibar na iets meer dan drie maanden23.36 uur: De Spaanse voetbalclub Alavés heeft trainer José Luis Mendilibar al na iets meer dan drie maanden ontslagen. Hij zat slechts twaalf wedstrijden op de bank.Alavés staat laatste in La Liga met 22 punten uit dertig duels. Het gat met de veilige plek 17 bedraagt 6 punten. Er zijn nog acht speelronden te gaan in La Liga.De 61-jarige Mendilibar, die zaterdag met zijn ploeg met 4-1 verloor van Atlético Madrid, werd eind december aangesteld als opvolger van Javier Calleja.Hartono verliest in eerste ronde in Charl …
Lees verder…….

Written By
Larry