x
Thesportsnewz
Uncategorized

Brouwer en Lamens boeken zege bij debuut op hoogste tennisniveau

Brouwer en Lamens boeken zege bij debuut op hoogste tennisniveau
  • PublishedApril 6, 2022

Tennissers Gijs Brouwer en Suzan Lamens hebben dinsdag hun debuut gemaakt op het hoogste tennisniveau en dat deden ze met succes. Brouwer won zijn eerste duel op een ATP-toernooi met 6-4, 6-2 van Feliciano López en Lamens boekte een knappe zege op Astra Sharma (6-4, 1-6, 6-4) bij haar eerste optreden op een WTA-toernooi.Voor de 26-jarige Brouwer is het toernooi in Houston niet alleen bijzonder vanwege zijn debuut op ATP-niveau. De Amerikaanse stad is tevens zijn geboortestad. In de eerste ronde trof Brouwer López, de voormalig nummer twaalf van de wereld, en dat duel kwam voor de Nederlander op een gunstig moment. De 40-jarige Spanjaard speelde dit jaar namelijk pas vijf part …
Lees verder…….

Written By
Sky