x
Thesportsnewz
Uncategorized

Klopp: ’Rivaliteit Liverpool en City is net als Nadal – Federer’

Klopp: ’Rivaliteit Liverpool en City is net als Nadal – Federer’
  • PublishedApril 8, 2022

„De laatste vier jaar zijn we steeds dichter bij City gekomen”, zei Klopp, de Duitse manager van Liverpool. „We pushen elkaar tot het uiterste, dat is waanzinnig. We halen het beste bij elkaar naar boven.”Chelsea werd in 2017 kampioen van Engeland, maar daarna ging de titel steeds naar City (2018, 2019 en 2021) of Liverpool (2020). Dit seizoen staan die twee clubs weer ver voor op de rest. „Ik wil niet zeggen dat ik City dankbaar ben dat ze zo goed zijn, maar het heeft ons wel geholpen in onze ontwikkeling”, aldus Klopp. „In de sport ben je gebaat bij sterke tegenstand, zeker op de langere termijn. Ik denk dat Rafael Nadal en Roger Federer ook hebben genoten van hun o …
Lees verder…….

Written By
Brandy