x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp simpel door naar kwartfinales op gravel in Marrakesh

Van de Zandschulp simpel door naar kwartfinales op gravel in Marrakesh
  • PublishedApril 8, 2022

Botic van de Zandschulp heeft zich simpel geplaatst voor de kwartfinales van het graveltoernooi van Marrakesh. De mondiale nummer 43 versloeg de Tsjech Vit Kopirova (ATP-165) met 2-0 in sets: 6-2, 6-4.In beide sets sloeg brak Van de Zandschulp Kopirova in de eerste twee games. In de eerste set was dat genoeg voor de overwinning, maar in de tweede kwam Kopirova terug tot 4-4. De 26-jarige Van de Zandschulp stelde daarna echter orde op zaken en na 80 minuten tennissen verzilverde hij zijn eerste matchpoint. De kwartfinale wordt vermoedelijk een weerzien met Félix Auger- Aliassime voor Van de Zandschulp. Vorige maand stuntte Van de Zandschulp in Indian Wells tegen de …
Lees verder…….

Written By
Sky