x
Thesportsnewz
Uncategorized

Trainer Schmidt husselt: PSV met zes wijzigingen tegen RKC

Trainer Schmidt husselt: PSV met zes wijzigingen tegen RKC
  • PublishedApril 10, 2022

Schmidt geeft heel wat spelers rust, ongetwijfeld met het oog op de return donderdag in de kwartfinales van de Conference League tegen Leicester City. PSV speelde afgelopen donderdag in Engeland met 0-0 gelijk.Jordan Teze keert achterin terug in de ploeg, als rechtsback. Mauro Júnior verhuist daardoor naar de linkerflank, waar hij de zieke Philipp Max vervangt. Op het middenveld hebben Marco van Ginkel en Érick Gutiérrez een basisplaats gekregen. De voorhoede bestaat uit Bruma, Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen. Mario Götze, Ibrahim Sangaré, Noni Madueke, Eran Zahavi en Cody Gakpo beginnen tegen RKC allemaal op de bank.De wedstrijd in Eindhoven begint om 14.30 uur. PSV brengt bij winst de achterstand op koploper Ajax weer terug tot 4 punten.Opstelling: Mvogo; Teze, Ramalho, Boscagli en Mauro Júnior; Van Ginkel, Veerman en Gutiérrez; Brum …
Lees verder…….

Written By
Brandy