x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp en Griekspoor in eerste ronde Monte Carlo uitgeschakeld

Van de Zandschulp en Griekspoor in eerste ronde Monte Carlo uitgeschakeld
  • PublishedApril 11, 2022

Voor Van de Zandschulp was het zijn tweede graveltoernooi van het jaar. Afgelopen week werd de Veenendaler uitgeschakeld in de kwartfinales van het ATP-toernooi van Marrakesh.Korda neemt het in de tweede ronde op tegen de Spanjaard Carlos Alcaraz, het 18-jarige talent dat onlangs het masterstoernooi van Miami op zijn naam schreef.Griekspoor en Koolhof ook uitgeschakeld in Monte CarloTallon Griekspoor is ook al snel uitgeschakeld in het ATP-toernooi van Monte Carlo. In de eerste ronde van het graveltoernooi verloor hij in drie sets van Albert Ramos Viñolas uit Spanje, de nummer 37 van de wereld (6-4, 4-6, 6-2).Vorige week was de eerste ronde van het ATP-toernooi van Marrakesh ook al het eindstation voor Griekspoor, de nummer 58 van de wereld.Wesley Koolhof werd met dubbelpartner Neal Skupski eveneens in de eerste ronde uitgeschakeld. Koolhof en Skupski, die vorige week nog de finale van het masterstoernooi in Miami verlo …
Lees verder…….

Written By
Brandy