x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Sangaré en Haller krijgen nieuwe bondscoach bij Ivoorkust

Sport Kort: Sangaré en Haller krijgen nieuwe bondscoach bij Ivoorkust
  • PublishedApril 12, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Sangaré en Haller krijgen nieuwe bondscoach bij Ivoorkust13.33 uur: Ibrahim Sangaré en Sébastien Haller krijgen bij Ivoorkust een nieuwe bondscoach. De Ivoriaanse voetbalbond heeft besloten het aflopende contract van Patrice Beaumelle niet te verlengen. Onder leiding van de 43-jarige Fransman wist Ivoorkust zich niet te plaatsen voor het WK in Qatar en op het toernooi om de Afrika Cup strandde het land in de achtste finales.Beaumelle beschikte met onder anderen PSV-middenvelder Sangaré, Ajax-spits Haller, Franck Kessié, Serge Aurier, …
Lees verder…….

Written By
Larry