x
Thesportsnewz
Uncategorized

Brabantse Pijl prooi 19-jarige Magnus Sheffield

Brabantse Pijl prooi 19-jarige Magnus Sheffield
  • PublishedApril 14, 2022

Sheffield was 3 kilometer van de streep gedemarreerd uit een kopgroep van zeven renners. De Fransman Benoît Cosnefroy werd op 37 seconden tweede voor zijn landgenoot Warren Barguil. De Belg Tim Wellens werd teruggezet wegens onreglementair sprinten.Het is de tweede zege voor Sheffield dit seizoen. De Amerikaan, die zijn eerste seizoen rijdt bij Ineos, won eerder in februari een rit in de Ruta del Sol. In de Brabantse Pijl volgt hij zijn ploeggenoot Tom Pidcock uit Groot-Brittannië op. Die eindigde nu als zesde.Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix) reed niet mee in de Brabantse Pijl evenals de Nederlandse ploeg Jumbo-Visma.Op zo’n 50 kilometer van de streep ontstond een kopgroep van tien renners. Ineos was vertegenwoordigd met Sheffield, Ben Turner en titelverdediger Pidcock. De Britse ploeg speelde het overtal goed uit met Turner en Pidcock, die in de slotfase de ontsnapping van Sheffield controleerden. In de sprint om de …
Lees verder…….

Written By
Larry