x
Thesportsnewz
Uncategorized

Clubleiding Lyon steunt trainer Peter Bosz

Clubleiding Lyon steunt trainer Peter Bosz
  • PublishedApril 15, 2022

In de competitie vallen de prestaties van Lyon ook tegen dit seizoen. Met nog zeven wedstrijden te gaan staat het elftal van Bosz tiende, al is er nog uitzicht op plaatsing voor Europees voetbal. In aanloop naar het thuisduel van zondag met laagvlieger Bordeaux werd Bosz op de persconferentie geflankeerd door president Jean-Michel Aulas en voetbaldirecteur Vincent Ponsot.Aulas roept de supporters op om achter de ploeg te blijven staan en vindt dat de spelers hun verantwoordelijkheid moeten nemen. De clubpresident zegt in Bosz te geloven als eindverantwoordelijke en dat het de bedoeling is dat de oud-trainer van onder meer Ajax, Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund ook volgend seizoen aan het roer staat. De Nederlandse coach heeft nog een contra …
Lees verder…….

Written By
Brandy