x
Thesportsnewz
Uncategorized

Feyenoord-held Dessers straalt: ’Hoe mooi is dit?’

Feyenoord-held Dessers straalt: ’Hoe mooi is dit?’
  • PublishedApril 15, 2022

Dessers was vorige week nog erg teleurgesteld dat hij niet aan de thuiswedstrijd tegen Slavia mocht beginnen. Trainer Arne Slot gaf toen de voorkeur aan Bryan Linssen. „Maar zo snel kan het gaan in voetbal”, zei Dessers bij ESPN. „Dat is ook mooi.”„We begonnen dit seizoen met een uitwedstrijd tegen FC Drita. Niemand had toen waarschijnlijk gedacht dat we de halve finales zouden halen. Nu spelen we zo in de halve finale tegen Olympique Marseille. Dat worden weer prachtige wedstrijden.”Dessers werd in Praag luid toegezongen door de meegereisde fans van Feyenoord. „Dat is leuk om te horen, maar zij hebben ons ook weer heel goed gesteund”, zei de spits. „Ik kan meer dan scoren. Ik kan ook snel van kant wisselen en een mannetje uitspelen. Dat moet ik steeds laten zien.”’Leek makkelijk, maar was het niet’Dessers maakte beide do …
Lees verder…….

Written By
Brandy