x
Thesportsnewz
Uncategorized

Inter en AC Milan winnen, Boadu belangrijk bij Monaco en hoofdrol voor oorbel

Inter en AC Milan winnen, Boadu belangrijk bij Monaco en hoofdrol voor oorbel
  • PublishedApril 16, 2022

De vroege avondwedstrijd was voor Internazionale. Marcelo Brozovic zette zijn ploeg na een half uur op voorsprong met een heerlijke pegel, na voorbereidend werk van Danilo D’Ambrosio. Ongeveer een kwartier voor tijd liep de kampioen verder uit door een doelpunt van Lautaro Martínez, die een knappe voetbeweging in huis had. Nu was Ivan Perišic de aangever.Giulio Maggiore scoorde vervolgens nog met een zeer fraai schot voor de thuisclub. In extra tijd besliste Alexis Sánchez het duel definitief in het voordeel van de favoriet.Denzel Dumfries was basisspeler bij Inter, waar Stefan de Vrij 10 minuten voor tijd inviel. Doelman Jeroen Zoet was wissel bij Spezia.OorbelOndanks de mooie goals was het meest opmerkelijke van de wedstrijd de invalbeurt van M’Bala Nzola. De Angolese aanvaller mocht na 60 minuten invallen bij Spez …
Lees verder…….

Written By
Brandy