x
Thesportsnewz
Uncategorized

Dagje Efteling voor Gladon na glansrol in degradatiekraker

Dagje Efteling voor Gladon na glansrol in degradatiekraker
  • PublishedApril 17, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafFortuna-speler gaat op speciale wijze nagenieten van de mooie overwinningSITTARD – Maandenlang zat Paul Gladon werkeloos thuis en dreigde zijn carrière als een nachtkaars uit te gaan Een berichtje naar Robby Alflen, die hij nog kende van Heracles Almelo en die momenteel actief is als assistent-trainer bij Fortuna Sittard, bracht in januari uitkomst. Gladon kon naar Fortuna Sittard en in zijn zesde wedstrijd voor zijn nieuwe werkgever vervulde hij een glansrol. Mede dankzij twee goals van de spits – zijn eerste doelpunten voor de Limburgers – won Fortuna de degradatiekraker tegen Sparta Rotterdam met 3-0.
Lees verder…….

Written By
Brandy