x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tsitsipas voor de tweede keer op rij de beste in Monte Carlo

Tsitsipas voor de tweede keer op rij de beste in Monte Carlo
  • PublishedApril 18, 2022

De Griek bleek niet onder de indruk, want hij brak met een fraaie passeerslag meteen terug op love. Bij een 4-3 voorsprong sloeg Tsitsipas weer toe op de service van Davidovich Fokina om in de daaropvolgende game de set met een ace binnen te slepen.Davidovich Fokina leverde in de tweede set direct zijn service in, waardoor het een eenzijdige finale leek te worden. De nummer 46 van de wereld toonde nog even zijn vechtlust door in de vierde game terug te breken, maar bij 4-4 ging het toch weer mis. De als derde geplaatste Tsitsipas verzuimde de partij uit te serveren, maar in de tiebreak sloeg hij alsnog genadeloos toe. Derde ontmoeting Tsi …
Lees verder…….

Written By
Sky