x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ex-Tourwinnaar Bradley Wiggins als tiener seksueel benaderd door coach

Ex-Tourwinnaar Bradley Wiggins als tiener seksueel benaderd door coach
  • PublishedApril 19, 2022

„Ik ben seksueel benaderd door een coach. Ik was 13 en ik heb dat nooit geaccepteerd”, vertelde Wiggins. „Het heeft ook een impact op mij gehad als volwassene. Ik had het verdrongen omdat er niemand was aan wie ik het kwijt kon.” Over welke wielercoach het gaat, is niet duidelijk.„Mijn stiefvader was behoorlijk hard voor mij. Hij noemde me een flikker omdat ik wielerkleding droeg, dus ik denk niet dat ik het aan hem kon vertellen”, ging Wiggins verder. „Ik was zo’n eenling. Ik wilde gewoon weg uit die omgeving en werd echt eenzaam. In veel opzichten was ik een rare tiener en ik denk dat mijn drive op de fiets daar een reactie op was.”De eerste Britse Tourwinnaar ooit (2012) …
Lees verder…….

Written By
Larry