x
Thesportsnewz
Uncategorized

Napoli verspeelt dure punten, eigen goal Koopmeiners nekt Atalanta

Napoli verspeelt dure punten, eigen goal Koopmeiners nekt Atalanta
  • PublishedApril 19, 2022

Voor beide ploegen stond er maandagavond veel op het spel. AS Roma maakt nog steeds kans op een plek bij de beste vier van Italië, terwijl Napoli de aansluiting met koploper AC Milan niet wilde verliezen.De thuisploeg kende een droomstart, want al na tien minuten ging de bal op de stip. Hirving Lozano werd in het strafschopgebied naar de grond gewerkt en hoewel de scheidsrechter het incident als niets bestempelde, riep de VAR hem toch naar de kant om de beelden te bekijken. De bal ging toch op de stip en vanaf elf meter faalde Lorenzo Insigne niet: 1-0.Het duel golfde vervolgens lange tijd op en neer, maar het was invaller Stephan El Shaarawy die AS Roma nog een punt bezorgde.De club uit Napels heeft na 33 competitiewedstrijden vier punten achterstand op …
Lees verder…….

Written By
Brandy