x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rus herstelt zich met zege in Istanbul van baalweekend in Billie Jean King Cup

Rus herstelt zich met zege in Istanbul van baalweekend in Billie Jean King Cup
  • PublishedApril 19, 2022

Arantxa Rus weet weer wat winnen is. De beste Nederlandse tennisster, die slechts één van haar laatste zeven duels omzette in een zege, heeft in Istanbul de tweede ronde van het plaatselijke WTA-toernooi bereikt.Dat ging behoorlijk soepel. Rus had een uur en een kwartier nodig om de Turkse Ipek Öz te verslaan. Het werd 6-3, 6-1 voor de nummer 74 van de wereldranglijst. Öz staat slechts op de 219de plek. Afgelopen weekend presteerde Rus nog tegenvallend in de Billie Jean King Cup. In Den Bosch verloor ze in twee sets van Nuria Parrizas en Sara Sorribes Tormo. Mede daardoor plaatste Spanje en niet Nederland zich voor het hoofdtoernooi. Rus treft in tweede …
Lees verder…….

Written By
Sky