x
Thesportsnewz
Uncategorized

Marta Cavalli troeft Annemiek van Vleuten af in Waalse Pijl

Marta Cavalli troeft Annemiek van Vleuten af in Waalse Pijl
  • PublishedApril 20, 2022

De Italiaanse, die eerder de Amstel Gold Race won, kwam na 133 kilometer als eerste over de finish bovenop de Muur van Hoei. De 24-jarige Cavalli was in de eindsprint een fractie sneller dan Annemiek van Vleuten. Demi Vollering kwam tien seconden later als derde over de eindstreep.De afgelopen zeven jaar was de Waalse Pijl een prooi voor Anna van der Breggen die onlangs is gestopt en nu ploegleidster is bij SD Worx.Ongelooflijk„Het is ongelooflijk”, genoot Cavalli in een eerste reactie. „Ik kan niet geloven dat ik na de Amstel Gold Race en Parijs-Roubaix nog deze benen had. Dit is het beste gevoel. Voor mij en voor de ploeg. Dit is verdiend. Hier werkten we hard voor. We zaten goed in de koers. We communiceerden veel. Ze beschermden me goed in de open, winderige stroken. En ze dichtten de kloof op de ontsnapping. Veel dank aan alle ploeggenoten, maar ook de staf. Tot gisteravond checkten ze hoe ze de fietsen zo licht als mogelijk kon …
Lees verder…….

Written By
Larry