x
Thesportsnewz
Uncategorized

Benzema mist twee (!) penalty’s, maar Real Madrid wint wel weer

Benzema mist twee (!) penalty’s, maar Real Madrid wint wel weer
  • PublishedApril 21, 2022

David Alaba opende in de 12e minuut de score, op aangeven van Benzema. De Oostenrijkse verdediger stuitte in eerste instantie nog op de doelman van Osasuna, maar de rebound vloog er wel in. De thuisclub kwam 1,5 minuut later al weer op gelijke hoogte via de Kroatische spits Ante Budimir, die voor de vijfde wedstrijd op rij scoorde in La Liga.Vlak voor rust zette Marco Asensio de Madrilenen opnieuw op voorsprong. Aanvoerder Benzema kreeg in de tweede helft twee kansen om zijn ploeg vanaf 11 meter op 3-1 te brengen, maar keeper Sergio Herrera stopte beide strafschoppen van de Franse spits, die zodoende op 25 competitietreffers bleef staan. Volgens databureau Gracenote is Benzema de eerste …
Lees verder…….

Written By
Brandy