x
Thesportsnewz
Uncategorized

Domper voor Lieke Martens: weer weken aan de kant

Domper voor Lieke Martens: weer weken aan de kant
  • PublishedApril 21, 2022

Volgens Barcelona staat Martens daardoor nog eens vier weken aan de kant.De 29-jarige Limburgse moet zodoende ook de halve finales van de Champions League tegen VfL Wolfsburg aan zich voorbij laten gaan. De ploegen treffen elkaar vrijdag in een wederom volgepakt Camp Nou, de return is volgende week zaterdag in Duitsland. De finale van de Champions League vindt plaats op 21 mei. Eind vorige maand won Barcelona in de kwartfinales voor ruim 91.000 toeschouwers in Camp Nou met 5-2 van de vrouwen van Real Madrid. Martens zat toen ook op de tribune.EK in EngelandDe linksbuiten van Oranje won vorig seizoen met Barcelona de Champions League en de ‘dubbel’ in Spanje. Dit jaar werden de Catalaanse voetbalsters wederom kampioen. Ze hebben hun 27 competitiewedstrijden allemaal gewonne …
Lees verder…….

Written By
Brandy