x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rus laat twee matchpoints liggen en verliest in Istanbul van Cirstea

Rus laat twee matchpoints liggen en verliest in Istanbul van Cirstea
  • PublishedApril 21, 2022

Rus leek al vroeg op rozen te zitten, nadat ze de eerste set won en in de tweede direct een break voorsprong nam. Vervolgens verloor ze echter drie opslagbeurten op rij, waardoor Cirstea een derde set afdwong.Daarin ging het mede door vier breaks op rij lang gelijk op. Bij 5-4 kreeg Rus op de service van de Roemeense twee matchpoints, maar die wist ze niet te benutten. Rus was daarna van slag en kon in de laatste twee games nog maar één punt maken. Reeks nederlagen Voor Rus loopt 2022 vooralsnog niet zoals gewenst. Op WTA-niveau verloor ze acht van haar twaalf partijen en in de Billie Jean King Cup leed ze ook twee nederlagen. De 31-jarige tennisster staat 74ste op …
Lees verder…….

Written By
Sky