x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sénéchal onthult smerig detail na Parijs-Roubaix: ’Fan gooide urine over me heen’

Sénéchal onthult smerig detail na Parijs-Roubaix: ’Fan gooide urine over me heen’
  • PublishedApril 21, 2022

Sénéchal was mee met de groep der favorieten, maar kwam op Mons-en-Pévèle zwaar ten val. De Fransman kroop wel opnieuw op zijn fiets, maar de droom om de Helleklassieker te winnen was weg. Om de teleurstelling nog groter te maken, werd hij later besmeurd met…urine.„Ik was samen met Alexander Kristoff op de kasseistrook van Cysoing naar Bourghelles aan het rijden, toen ik iets op mijn arm voelde spetteren”, aldus Sénéchal bij La Voix du Nord. „Ik dacht dat het bier was, maar al snel begon het te stinken het naar urine. Ik was volledig gedemoraliseerd. Ik begrijp niet waarom mensen zoiets doen. Ik ben dan ook woedend op de toeschouwer die de beker gooide.”Stelen uit kinderhandenIn een reactie aan VeloNews liet Quick-Step Alpha Vinyl weten „vol walging” te zijn over het voorval. „We zijn natuurlijk vol walging dat er urine over Florian werd geg …
Lees verder…….

Written By
Larry