x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jumbo-Visma: Milan Vader volgende week naar Nederland

Jumbo-Visma: Milan Vader volgende week naar Nederland
  • PublishedApril 22, 2022

De wielrenner, die afgelopen winter de overstap maakte van de mountainbike naar de weg, viel twee weken geleden zwaar in de Ronde van het Baskenland. Sindsdien ligt hij in het ziekenhuis in Bilbao.De vader van de wielrenner liet eerder aan de Provinciale Zeeuwse Courant weten dat er stents in de halsslagaders van zijn zoon werden aangebracht omdat die vernauwd waren. Ook zou Vader bij de val gebroken ruggenwervels, een gebroken sleutelbeen en een gebroken schouderblad hebben opgelopen.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons privacybeleid.
Lees verder…….

Written By
Larry