x
Thesportsnewz
Uncategorized

Herbeleef: Ajax en PSV winnen met de hakken over de sloot, belangrijke punten PEC

Herbeleef: Ajax en PSV winnen met de hakken over de sloot, belangrijke punten PEC
  • PublishedApril 24, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.SC Cambuur – PSV 1-2PSV kwam heel vroeg op achterstand tegen Cambuur, maar rechtte nog voor rust de rug via Zahavi. Na rust kwamen de Friezen met 10 man te staan, waarna Mario Götze matchwinnaar werd.NEC – Ajax 0-1Ajax leek lange tijd in Nijmegen een misstap te begaan, nadat Dusan Tadic voor rust al een strafschop had gemist. Invaller Brian Brobbey bracht in de 88e minuut opluchting in Amsterdam, door uit de draai de 0-1 binnen te schieten.AZ – SC Heerenveen 2-1AZ ontsnapte tegen SC Heerenveen kort voor het einde aan puntenverlies. Tijjani Reijnders schoot op aangeven van Sam Beukema de 2-1 binnen. Via Amin Sarr hadden de Friezen in de openingsfase de leiding genomen. Jesper Karlsson maakte kort voor rust gelijk.RKC Waalwijk – PEC Zwolle 0-2PEC heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. Op bezoek bij RKC Waalwijk kwam de ploeg van Dick Schreuder zowel voor rust als na rust snel tot scoren, wat voldoende was voor de zege. PEC staat met de belangrijke driepunter op plek zestien in de Eredivisie.FC Twente – Sparta Rotterdam 2-0Na de nederlaag bij Fortuna Sittard verloor Sparta vrijdag opnieuw een belangrijke uitwedstrijd in de strijd tegen degradatie. FC Twente was in Ensch …
Lees verder…….

Written By
Brandy