x
Thesportsnewz
Uncategorized

Blamage FC Barcelona in eigen huis

Blamage FC Barcelona in eigen huis
  • PublishedApril 25, 2022

Barça staat nog wel tweede met een zelfde aantal punten als Sevilla. Ondanks de flater in eigen huis lijkt een plek in de Champions League met nog vijf duels te gaan geen probleem te worden. De voorsprong op nummer vijf Real Betis is zes punten.Door de nederlaag van Barcelona is Real Madrid weer wat dichter bij een nieuwe landstitel. Alleen als Barcelona nu vijf keer wint en Real vijf keer verliest, worden de hoofdstedelingen op doelsaldo geen kampioen. In alle andere gevallen is de titel voor de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. Op 30 april heeft Real thuis tegen Espanyol aan een punt genoeg voor de titel.Rayo Vallecano viert het openingsgoal.Ⓒ AFPDe start voor Barcelona was een rampzalige in eige …
Lees verder…….

Written By
Brandy