x
Thesportsnewz
Uncategorized

Wilskracht Annemiek van Vleuten met zege beloond: ’Ik voelde helse pijn’

Wilskracht Annemiek van Vleuten met zege beloond: ’Ik voelde helse pijn’
  • PublishedApril 25, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafLuik-Bastenaken-LuikDoor Hans RuggenbergUpdated Gisteren, 20:49Gisteren, 20:47 in WIELRENNENKopieer naar clipboardAnnemiek van Vleuten overwon de pijn in LuikⒸ ANP/HHLUIK – Het fameuze citaat ’Wat me niet doodt, maakt me sterker’ van filosoof Friedrich Nietzsche is Annemiek van Vleuten op het lijf geschreven. De 39-jarige wielervedette knokte zich meermaals terug van fysieke tegenslagen, maar ook in sportief opzicht incasseerde ze klappen. In Luik-Bastenaken-Luik toonde Van Vleuten andermaal haar wilskracht, nadat het de afgelopen weken telkens net niet lukte. „Al was ik ook zonder deze overwinning als een blij persoon naar huis gegaan.” …
Lees verder…….

Written By
Larry