x
Thesportsnewz
Uncategorized

Julian Alaphilippe langer in ziekenhuis na horrorcrash

Julian Alaphilippe langer in ziekenhuis na horrorcrash
  • PublishedApril 26, 2022

Alaphilippe blijft ter observatie in het ziekenhuis van Herentals, Van Wilder moet een streep trekken door zijn deelname aan de Ronde van Italië.Van Wilder werd maandag geopereerd aan zijn kaak. „De artsen waren blij met het verloop van de procedure en hij is weer thuis voor een periode van herstel”, liet zijn Belgische team weten. „Helaas betekent de aard van de blessure en de herstelprocedure dat hij niet kan deelnemen aan de komende Giro d’Italia.” Een flinke streep door de rekening van de 21-jarige beloftevolle renner die in februari nog zesde werd in de Tour de la Provence.Complex„Zoals eerder gemeld, liep Julian Alaphilippe twee gebroken ribben, een gebroken schouderblad en een klaplong op”, vertelt Quick-Step Alpha Vinyl. „De complexiteit van zijn toestand betekent dat een periode van verdere observatie nodig zal zijn voor …
Lees verder…….

Written By
Larry