x
Thesportsnewz
Uncategorized

Davis Cup-team treft Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Kazachstan in Finals

Davis Cup-team treft Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Kazachstan in Finals
  • PublishedApril 27, 2022

De Nederlandse tennissers zijn bij de loting voor de Davis Cup Finals aan de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Kazachstan gekoppeld. De groepsfase wordt van 14 tot en met 18 september in het Schotse Glasgow gespeeld.Nederland wist zich begin maart voor de Finals te plaatsen dankzij een 4-0-zege op Canada in Den Haag. Bij de loting zat de ploeg van bondscoach Paul Haarhuis in de vierde en laatste pot. “Het is een hele sterke poule, maar zónder spelers uit de toptien van de wereld. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië zijn op papier sterker dan wij, maar Kazachstan is in principe wat minder”, aldus Haarhuis. In 2019 werd de opzet van de Davis Cup gewijzigd, met ee …
Lees verder…….

Written By
Sky