x
Thesportsnewz
Uncategorized

Naast Dumoulin en Foss ook Oomen Jumbo-kopman in Giro

Naast Dumoulin en Foss ook Oomen Jumbo-kopman in Giro
  • PublishedApril 27, 2022

Dumoulin won de Giro in 2017, eindigde als tweede in 2018 en in 2019 stapte hij voortijdig af met een knieblessure. De Limburger liet eerder al weten dat de Ronde van Italië zijn hoofddoel is dit seizoen. „Samen met Foss en Oomen is Tom een van de renners voor het algemeen klassement”, zegt sportdirecteur Merijn Zeeman in VeloNews, „Hij is in Tenerife met de ploeg en het gaat goed. Ik heb er wel vertrouwen in dat hij het goed zal doen in de Giro.”UnderdogVoor Oomen wordt het zijn vierde deelname aan de Giro. In 2018 maakte de nu 26-jarige renner deel uit van de ploeg van Team Sunweb, die Dumoulin naar de tweede plaats loodste. Zelf eindigde hij als negende in het klassement. „We starten in de Giro in de rol van underdog, maar dat geeft ons de kans een beetje te gokken en te zien hoe we er voor staan na de eerste rustdag. Als een van de drie echt goed is, gaan we voo …
Lees verder…….

Written By
Larry