x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp onderuit tegen Goffin, Nadal meteen in ritme bij rentree

Van de Zandschulp onderuit tegen Goffin, Nadal meteen in ritme bij rentree
  • PublishedMay 5, 2022

Botic van de Zandschulp is er niet in geslaagd de achtste finales te bereiken van het masterstoernooi van Madrid. De sinds maandag nummer 31 van de wereld boog in de tweede ronde voor David Goffin: 4-6, 2-6.Van de Zandschulp stapte dinsdagavond pas tegen elf uur van de baan na een hoogstaand gevecht tegen Pablo Carreno. Tegen Goffin, die zich via de kwalificaties naar het hoofdtoernooi had geslagen, worstelde hij veel met z’n opslag. Op de voeten Al in de eerste game moest hij ondanks een vliegende start (40-0) enkele breekpunten wegwerken. Op 3-3 volgde opnieuw een mindere game die begon met een dubbele fout en nu wel eindigde met serviceverlies. Het kostte hem meteen ook de set. In de tweede set blee …
Lees verder…….

Written By
Sky