x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nadal kopieert grote liefde Real Madrid en richt zich op in ware thriller

Nadal kopieert grote liefde Real Madrid en richt zich op in ware thriller
  • PublishedMay 6, 2022

Spaans onderonsje in kwartfinaleIn de kwartfinale treft Nadal zijn jonge landgenoot Carlos Alcaraz. De nummer 9 van de wereld won op zijn 19de verjaardag in de vierde ronde in drie sets van de Brit Cameron Norrie (6-4, 6-7, 6-3). Novak Djokovic kwalificeerde zich eerder op de dag al zonder te spelen voor de kwartfinales. Zijn tegenstander Andy Murray, die bezig was aan een sterke comeback, moest zich afmelden wegens ziekte. Ook de Duitser Alexander Zverev, de nummer 3 van de wereld, maakte zijn wedstrijd in de vierde ronde niet af. Zijn tegenstander Lorenzo Musetti moest de strijd staken met een dijbeenblessure. Zverev stond op dat moment 1-0 voor in sets, en ook in de tweede set leidde hij met 1-0. …
Lees verder…….

Written By
Sky