x
Thesportsnewz
Uncategorized

Inter weer koploper na zege, Monaco is Marseille voorbij

Inter weer koploper na zege, Monaco is Marseille voorbij
  • PublishedMay 7, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.Halverwege was het 2-2. Verrassend kwam Empoli al na 4 minuten op voorsprong. Andrea Pinamonti rondde bekwaam af na een voorzet van Szymon Zurkowski. Na bijna een half uur liep de schade voor de thuisclub nog verder op. Kristjan Asllani vergrootte de voorsprong van Empoli.Bij het herstel werd Inter geholpen door Simone Romagnoli, die in de 40e minuut de bal in eigen doel werkte. Op slag van rust maakte Lautaro Martínez vervolgens gelijk.Na de hervatting was er een groot offensief van Inter. Martínez zette de favoriet in de rebound op voorsprong, nadat Denzel Dumfries al twee keer dicht bij de 3-2 was geweest. Ver in de extra tijd zorgde Alexis Sánchez nog voor 4-2. Stefan de Vrij en Dumfries waren basisspelers bij Inter.AC Milan speelt zondag de uitwedstrijd bij Hellas Verona en kan de leiding op de rangl …
Lees verder…….

Written By
Brandy