x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jonge Alcaraz verslaat idool Nadal en gaat naar halve finale Madrid

Jonge Alcaraz verslaat idool Nadal en gaat naar halve finale Madrid
  • PublishedMay 7, 2022

Rafael Nadal heeft in de kwartfinales van het ATP-toernooi van Madrid verloren van zijn 19-jarige landgenoot Carlos Alcaraz. Die won in drie sets met 6-2, 1-6, 6-3.Voor Nadal, vierde op de huidige ATP-ranking, is het zijn eerste nederlaag tegen de zestien jaar jongere Spanjaard, de huidige nummer-9 van de ATP-ranking. Alcaraz heeft Nadal meermalen zijn idool genoemd. De eerste set ging met 6-2 naar Alcaraz, die zijn zestien jaar oudere landgenoot leek te verrassen met sterk en agressief spel. In de tweede set ging het Nadal een stuk makkelijker af, vooral nadat Alcaraz bij een 2-1 stand voor Nadal door zijn enkel ging. Daardoor ging de set rela …
Lees verder…….

Written By
Sky