x
Thesportsnewz
Uncategorized

Mathieu van der Poel behoudt het roze na indrukwekkende tijdrit

Mathieu van der Poel behoudt het roze na indrukwekkende tijdrit
  • PublishedMay 7, 2022

Van der Poel verdedigde vooraf een kleine voorsprong op tal van belagers, die hij vrijdag klopte in de eerste rit. Zijn voorsprong op Yates en Dumoulin bedroeg bij de start veertien tellen. Die moest hij verdedigen over een afstand van 9,2 kilometer, waarvan de laatste anderhalf stevig omhoog liepen.Vroege startersHet was Alex Dowsett die al vroeg een behoorlijke richttijd neerzette. De zesvoudig Brits kampioen tijdrijden was nipt sneller dan zijn ploeggenoot Alessandro De Marchi en Lawson Craddock, die allebei binnen twee tienden van een seconde stonden. Het was Jos van Emden die Dowsett uit de hotseat reed, maar een paar minuten later was er een andere Jumbo-Visma-renner, thuisrijder Eduardo Affini, alweer ruim sneller. Voor Van Emden kwam dat niet als een verrassing. „Ik …
Lees verder…….

Written By
Larry