x
Thesportsnewz
Uncategorized

Eindelijk goed nieuws voor Lieke Martens

Eindelijk goed nieuws voor Lieke Martens
  • PublishedMay 9, 2022

Martens stond wekenlang aan de kant vanwege fysieke problemen. Tijdens haar revalidatie liep ze vorige maand weer een hamstringblessure op.Zonder Martens bereikte Barcelona de finale van de Champions League door Real Madrid (kwartfinales) en VfL Wolfsburg (halve finales) uit te schakelen. De Limburgse miste ook de laatste twee interlands van Oranje. De 133-voudig international (54 doelpunten) hoopt in de laatste fase van het seizoen nog wat speelminuten te maken, ook met het oog op het EK van komende zomer in Engeland.Barcelona speelt op zaterdag 21 mei in Turijn de finale van de Champions League tegen Olympique Lyon. Martens werd vorig jaar met de Spaanse topclub voor het eerst kampioen van Europa door Chelsea in de finale met 4-0 te verslaan. …
Lees verder…….

Written By
Brandy