x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor geeft voorsprong uit handen en is al na één ronde klaar in Rome

Griekspoor geeft voorsprong uit handen en is al na één ronde klaar in Rome
  • PublishedMay 10, 2022

In de tweede set wist Griekspoor wel aan te haken bij de vaste en snelle Báez, die tien dagen geleden in het Portugese Estoril zijn eerste ATP-titel vierde. Hij serveerde beter, getuige ook de aces die in de eerste set nog waren uitgebleven, en liet zijn opponent met een goede spreiding harder werken voor de punten.Griekspoor poetste drie breakpoints weg en sleepte er een tiebreak uit. Daarin maakte hij een valse start goed, maar een leep dropshotje en goede services verschaften Báez twee matchpoints. Griekspoor overleefde ze door fouten van de Argentijn, waarna hij doordrukte en de set alsnog naar zich toe trok. Dubbele fouten Báez mocht nu de se …
Lees verder…….

Written By
Sky