x
Thesportsnewz
Uncategorized

Kan Tom Dumoulin vlammen op grillige vulkaan die hem zo eerder zo goed was gezind?

Kan Tom Dumoulin vlammen op grillige vulkaan die hem zo eerder zo goed was gezind?
  • PublishedMay 10, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafGiro-peloton doet dinsdag etna aanAVOLA – De naam van de vulkaan is al veelvuldig genoemd. Op dag vier van deze Giro d’Italia is op de Etna de eerste bergafspraak gepland tussen de klassementsrenners. Wat kunnen Tom Dumoulin en Wilco Kelderman op één van de meest actieve Europese vulkanen, die drie maanden terug nog vuur spuwde? Verschroeit het roze van Mathieu van der Poel op de beklimming, en hoe veilig zijn de renners op Monte Etna die vorig jaar weer met enkele meters is gegroeid vanwege de vele uitbarstingen?
Lees verder…….

Written By
Larry