x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp zet Korda soepel opzij bij debuut op masterstoernooi Rome

Van de Zandschulp zet Korda soepel opzij bij debuut op masterstoernooi Rome
  • PublishedMay 10, 2022

Botic van de Zandschulp is bij zijn debuut op het masterstoernooi in Rome soepel doorgedrongen tot de tweede ronde. Hij was op het Italiaanse gravel de Amerikaan Sebastian Korda met 6-4, 6-1 de baas. De Nederlander was in 1 uur en 23 minuten klaar met Korda.De eerste set ging voor de hoogst genoteerde Nederlander op de wereldranglijst (ATP-32) van een leien dakje. Hij won op zijn opslag de eerste elf punten en brak Korda, die twee plekken hoger staat, op 2-2. De Amerikaan kreeg op 4-3 weliswaar twee breekkansen, maar die werkte Van de Zandschulp vakkundig weg. De Veenendaler, die vorige maand op het gravel in Monte Carlo nog in de eer …
Lees verder…….

Written By
Sky