x
Thesportsnewz
Uncategorized

LIVE Giro: Tweede kans voor de sprinters

LIVE Giro: Tweede kans voor de sprinters
  • PublishedMay 11, 2022

Volg de vijfde etappe op de voet:In dit bericht vind je een overzicht van alle nog te verrijden etappes.De eerste drie etappes (twee ritten in lijn en een tijdrit) vonden plaats in Hongarije. Naast een uitstapje naar Slovenië in de slotweek leidt de 105e editie het peloton voor de rest over Italiaanse wegen. Met voor elk wat wils: de tijdrijders, de punchers, de aanvallers, de sprinters én de klimmers komen allemaal aan hun trekken. Alleen fans van grindwegen niet, want er is dit keer géén passage over de beruchte gravelpaden van Strade Bianche.Sowieso wordt 19 mei een emotionele dag, met voor het eerst sinds het overlijden van Wouter Weylandt een terugkeer naar de Passo del Bocco. Op zondag 29 mei weten we in Verona definitief wie de opvolger is van de afwezige Egan Bernal.Etappe 5: Catania – MessinaWanneer: woensdag 11 mei, start om 11u30Afstand: 174 kilometer, aankomst omstreeks 16uType: sprintersetappeLastigheid: **Een …
Lees verder…….

Written By
Larry