x
Thesportsnewz
Uncategorized

Kampioen Ajax start met Gorter, Feyenoord mist Trauner en Malacia

Kampioen Ajax start met Gorter, Feyenoord mist Trauner en Malacia
  • PublishedMay 15, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.Ajax verzekerde zich woensdag met een zege op sc Heerenveen (5-0) al van de 36e landstitel. Brian Brobbey, Youri Regeer, Kenneth Taylor en Devyne Rensch hebben een basisplaats gekregen van de vertrekkende trainer Erik ten Hag. Noussair Mazraoui maakt geen deel uit van de selectie. Hij speelt volgend seizoen voor Bayern München. Ook Jurriën Timber ontbreekt.Het duel tussen Vitesse en Ajax begint om 14.30 uur, net als alle andere wedstrijden in de laatste speelronde van de Eredivisie.Opstelling Ajax: Gorter; Regeer, Rensch, Blind en Tagliafico; Álvarez, Berghuis, Tadic en Taylor; Brobbey en Haller.Feyenoord zonder Trauner en MalaciaFeyenoord sluit de Eredivisie af zonder de verdedigers Gernot Trauner en Tyrell Malacia. Beide basiskrachten ontbreken in de selectie van trainer Arne Slot. Malacia kam …
Lees verder…….

Written By
Brandy