x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tsitsipas wint van Zverev en treft Djokovic in finale in Rome

Tsitsipas wint van Zverev en treft Djokovic in finale in Rome
  • PublishedMay 15, 2022

Stefanos Tsitsipas is voor de vijfde keer in zijn loopbaan doorgedrongen tot de finale van een masterstoernooi. De Griek won in Rome in de halve finales met 4-6, 6-3, 6-3 van Alexander Zverev. Zijn tegenstander is zondag Novak Djokovic, die te sterk was voor Casper Ruud.Tsitsipas had het aanvankelijk moeilijk tegen Zverev, die het toernooi van Rome in 2017 won en in 2018 de finale haalde. De Duitser ging halverwege de eerste set een stuk aanvallender spelen. Hij zocht meer het net op, benutte zijn eerste breekkans op 3-3 en serveerde de set op love uit. Tsitsipas, die dit seizoen op gravel in Monte Carlo al van Zverev won maar in Madrid van de Duitser verloor, …
Lees verder…….

Written By
Sky