x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp stijgt naar positie 29 en is geplaatst op Roland Garros

Van de Zandschulp stijgt naar positie 29 en is geplaatst op Roland Garros
  • PublishedMay 16, 2022

Voor Botic van de Zandschulp duurde het masterstoernooi van Rome maar twee ronden, maar desalniettemin maakt hij op de wereldranglijst een sprongetje van de 32ste naar de 29ste plaats, 125 treden hoger dan een jaar geleden en de hoogste klassering tot nu toe in zijn tennisloopbaan.De 26-jarige Veenendaler, die in de Italiaanse hoofdstad verloor van de uiteindelijke finalist Casper Ruud, zal door zijn nieuwe positie op de mondiale ladder op Roland Garros tot de geplaatste spelers behoren. De beste 32 deelnemende spelers beginnen in Parijs met een beschermde status aan het tweede grandslamtoernooi van het jaar. Naast Van de Zandschulp zijn ook Tallon Griekspoor, de nummer 64 van de wereld, en Arantxa Rus, 76ste o …
Lees verder…….

Written By
Sky